Председателят на ПГ на  Христо Иванов Роден е на 13

...
Председателят на ПГ на  Христо Иванов Роден е на 13
Коментари Харесай

Христо Иванов: Все още имаме шанс за правителство

Председателят на ПГ на " "  Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския позволява, че към момента е допустимо да се сформира държавно управление.

,,Имаме две задания - съставянето на държавно управление и решение на казуса с КЕВР, които изискват повече време. Това е рационалният метод, в случай че някой желае да носи отговорност за страната, не просто да мисли за личното си его``, разяснява Иванов.

Мислейки от позиция на рационалността, на прагматичността, на това, което е в полза на страната, не мога да схвана какво пречи да се сформира държавно управление. Просто би трябвало да седнем да обсъдим най-различни разновидности. Да, има огромно струпване на съмнение, огромни проблеми в връзките сред сътрудниците. Но хората не желаят да ги занимаваме със себе си, добави той в изявление за БНР.

По думите му това не е някакъв ефирен реалити формат, в който забавляват хората със личните си прекарвания.

,,Ние би трябвало да произведем решение и по някакъв метод би трябвало да можем да кажем на хората какъв техен проблем решаваме``, уточни Иванов.

От тази позиция, по думите му, нищо не се е трансформирало със записа от съвещанието на ПГ на Демократична България, от който излиза, че се разискват процесите.

Ние като виновни политици имаме едно-единствено обвързване - да се опитаме да осъществяваме третия мандат, съобщи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

По думите му, в случай че в действителност ПГ на " ИТН " (ИТН) реши да се „ самоубие “ на база на решението на техният водач, това е задоволително съображение да хвърлят страната към рецесията, да си носят отговорността за това.

,,Ако ме питате мен, не преставам да мисля, че е обективно, това продължава да бъде нашата задача``, сподели още Иванов за вероятно ново държавно управление. 

На въпрос правилно ли е, че ще има среща през днешния ден сред Българска социалистическа партия, „ Продължаваме Промяната “ и Демократична България, без да поканят Има Такъв Народ, на която би трябвало да разискват вероятно сформиране на държавно управление, Иванов разяснява, че имат срещи във всевъзможни формати.

За срещата, за която загатнах в този запис, не съм уточнявал в какъв формат, тя беше анулирана, посочи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР